A Warzone fejlesztői az új érában az Aftermarket Part tárgyakra helyezték a hangsúly. Sok esetben teljesen új karaktert adnak a fegyvereknek.

2024.05.16. – A Warzone Season 3 Reloaded hamarosan a végéhez közeledik. Már csak két teljes hetet élvezhetnek ki a játékosok, mielőtt belevetnék magukat a Season 4 újdonságaiba. A fejlesztők azonban az utolsó napokban sem pihennek, több frissítést is kapott a játék május közepén, de heti küldetésekben sincsen hiány. A Modern Warfare II a Weapon Tuning lehetőséget hozta magával, ám a Modern Warfare III szakított ezzel a rendszerre. A programozók az Aftermarket Part kategóriájú kiegészítőkre helyezték a hangsúlyt.

Az új kategória segítségével a játékosok gyakorlatilag teljesen új fegyvereket varázsolhatnak a Warzone AR, SMG vagy épp LMG játékszereiből. Sőt, az elmúlt hónapokban már lángszóró és fűrész is érkezett a játékba, mint felszerelhető kiegészítő. Ezúttal az ikonikus M16-ot érte a megtiszteltetés. Az alapvetően burst tüzelési móddal rendelkező AR immáron teljesen automatává vált a JAK Patriotnak köszönhetően. Az első tapasztalatok alapján a manapság nem túl népszerű fegyver pillanatok alatt remek opcióvá lépett elő, Sniper supportnak sem utolsó. Érdemes lehet elgondolkodni a minél gyorsabb feloldáson, hiszen sosem tudni, hogy mikor érkezik a fejlesztői nerf.

Így oldhatod fel a Warzone új kiegészítőjét

A hetedik heti küldetések teljesítésével zsebelhető be a JAK Patriot. Warzone-ban az alábbi feladatokra kell számítanod:

  • Szerezz Urzikstan pályáján 10 Operator killt a keleti régióban (Military Base, Farms)
  • Szerezz Urzikstan pályáján 10 Operator killt a középső régióban (Old Town, Low Town)
  • Érj el TOP 10 helyezést, legalább három alkalommal
  • Nyiss ki 30 Loot Cache-t
  • Szerezz Urzikstan pályáján 10 Operator killt az észak-nyugati régióban (Resort, Power, Seaport, Cargo)
  • Szerezz Urzikstan pályáján 10 Operator killt a déli régióban (City, Suburbs, Manor)
  • Élessz újra egy csapattársat, legalább 5 alkalommal

A feloldáshoz elegendő 5 küldetés teljesítése, természetesen ezúttal is lehetőség van Zombies és Modern Warfare III feladatok teljesítésére is, sőt, akár még keverhetőek is a feladatok.

Ezt olvastad már?

Így állítsd be a Warzone FOV értékét, sok múlhat rajta

×