Az Epic végre leleplezte, hogy milyen ingyenes játékkal lepi meg a játékosokat. Mostantól egy héten át ez a cím jár ajándékba.

Gábor János

2024.05.16. – Igazán szokatlan módon, az Epic Games a múlt héten nem adott egyértelmű választ arra, hogy május 16 és 23 között melyik játékra számíthatunk az ingyenes kínálatban. Ez általában akkor történik, amikor valamilyen nagyobb, rendszerint AAA-s játékot kapunk, bár néha az egész Mystery Game cirkusz már csak a hype-ról szól. Ettől függetlenül, miután egy hétig a magyar fejlesztésű Circus Electrique és a Firestone ingyenes pack volt elérhető, most leleplezték a rejtett játékot is. Ami egy igazi nagyágyú!

Május 16 és 23 között a Dragon Age: Inquisition – GOTY Edition ingyenes.

Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition

A több mint 130 Év játéka-díjjal kitüntetett Dragon Age: Inquisition GOTY kiadványa tartalmazza a kritikuskedvenc játék mindhárom hivatalos kiegészítőjét (Jaws of Hakkon, The Descent, Trespasser) és még sok minden mást is. Összességében így néz ki a pakk:

  • Alapjáték
  • Flames of the Inquisition Arsenal, Armor, and Armored Mount
  • Dragon Age multiplayer Deluxe Edition chests
  • Skyhold Throne, Red Hart Halla and Bog Unicorn
  • Jaws of Hakkon DLC Pack
  • The Descent DLC Pack
  • Trespasser DLC Pack
  • Spoils of the Avvar: 5 new mounts, 2 new sets of armor, and new options to personalize your base at Skyhold
  • Spoils of the Qunari: An armored war mount, new armor sets — including 1 in the style of the Arishok — and Skyhold items.

A játékban te vagy az Inkvizítor, akinek az a feladata, hogy megmentse a világot – saját magától. De az előtted álló út nehéz döntésekkel van kikövezve, ugyanis Thedas a viszályok földje. A benne élő frakciók folyamatosan háborúznak egymással, miközben egy nagyobb démoni invázió is elkezdődött. Te és a bajnokokból álló csapatod az egyetlen, aki összefoghatják a széteső világot. És a te feladatod, hogy vezesd őket… vagy elbuksz.

 

A játékot az Epic Game Store oldalán tudod letölteni, természetesen regisztráció után. Ne feledd, hogy csak egy heted maradt, tehát május 23. délután 5 óráig tudod a könyvtáradhoz adni. Akkor újabb Mystery Game-et lepleznek le. Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

Amitől tényleg megfagy a véred – A 10 legparább horrorjáték pillanat

×