A Call of Duty játékok mindig is erősen építkeztek a Sniperekre. A Warzone-ban sincs ez másképp, továbbra is hódít a quick scope.

2024.05.15. – A “Sniper” kategória mindig is népszerű választás volt az FPS játékosok körében. Nem csak magukat a fegyvereket foglalja magában, hanem az azokhoz tartozó játékstílust is. A legtöbb frag videóban is szinte csak ilyen lövéseket láthatunk a 1 tap fejesek mellett, hiszen egy fél táras darálás nem igazán vonzza a megtekintéseket. A Call of Duty esetében pedig nem is kérdéses, hogy mennyire összemosódtak a Quickscope vagy épp Noscope kifejezések a játékkal. Ez a Warzone-ra is igaz.

A Warzone Sniper kategóriája azonban nem indult fényesen. Kiváló fegyverekkel találkozhattunk, ám a játékosok jelentős részének hiányzott, hogy egy lövésből is leteríthessenek teljesen felpáncélzott ellenfeleket. Szerencsére ezt az 2023 áprilisának közepén megérkezett Season 3 javította. Sokan aggódtak, hogy a 2023 decemberében esedékes Modern Warfare III integráció milyen téren befolyásolhatja majd ezt. Szerencsére a fejlesztők ezúttal erre is odafigyeltek, az első időszakban 4 ilyen fegyver volt, februártól pedig 5-re bővült ez a szám, de itt sem volt megállás. Áprilistól már hat fegyver áll a játékosok rendelkezésére, ezen a Reloaded frissítés sem változtatott. A CharlieINTEL csapata arra volt kíváncsi, hogy mely fegyverrel aknázhatjuk ki manapság a legjobban a Quickscope játékstílust. Erre nagyon hamar meg is lett a válasz.

Nézzük is meg, hogy milyen módon fejleszthetjük tökélyre a Quick Scope-ot a Warzone harmadik szezonjában!

A Warzone fegyver

Értelemszerűen a Sniper kategóriából kell szemezgetni, ám nem minden jelölt tökéletes a feladatra. Minél gyorsabb ADS sebességgel és kezelhetőséggel rendelkező fegyvert kell választanunk, így ki is esnek a nagyobb sebzéssel, de lassabb mozgással kecsegtető fegyverek. Season 1-ben a KATT-AMR látta el ezt a feladatot, míg Season 2-ben XRK Stalker vállalta magára ezt a feladatot. A Season 3 Reloaded frissítése után azonban a MORS egyértelműen a legjobb döntésünk lehet. Az alap tulajdonságain azért faragni kell, ám szerencsére a Warzone kiegészítők ezt hálásan meg is teszik.

A kiegészítők

A fegyver tulajdonságain a rengeteg attachment tovább javíthat. Érdemes megfontolnunk az öt felszerelendő kiegészítő listáját, de ebben is van segítségünk:

  • Optic: MORS Hexer Optic
  • Laser: SL Razorhawk Laser
  • Bolt: Quick Bolt
  • Ammunition: HVP Anti-Materiel
  • Stock: Icarus Light Stock

Az SL Razorhawk Laser és Icarus Light Stock párosa kihagyhatatlan kombináció, hiszen több szinten is javítanak a fegyveren. Ide sorolhatjuk a célzás közben sétálás sebességét vagy azt, hogy sprint után milyen gyorsan sebezhetünk a fegyverrel. Ezen kívül pedig az ADS sebesség és damage range is javulhat. A  HVP Anti-Materiel lőszer és Quick Bolt pedig a fegyver sebzésén és újratöltési idején javít, melyek szintén kritikusak, ha a Quickscope-ra szeretnénk fókuszálni.

A legjobb perkek és tárgyak

A Perkek és Equipmentek megfelelő finomhangolással még jobban megkönnyíthetjük a dolgunkat:

  • Perk 1: Irradiated
  • Perk 2: Sleight of Hand
  • Perk 3: Tempered
  • Perk 4: High Alert
  • Lethal Equipment: Throwing Knife
  • Tactical Equipment: Smoke Grenade

A fegyver feloldása és a lehetséges alternatívák

A fegyver feloldása nem nehéz feladat, sokan már a Season 3 első óráiban elvégezték. Nemes egyszerűséggel a Battle Pass Sector 4-et kell feloldani ehhez, természetesen az ingyenes Battle Pass tulajdonosai is megkapják a fegyvert. Lehetséges alternatívaként a már fentebb is említett XRK Stalker merülhet fel, ha valamiért nem jönne be a MORS.

Ha kevés az FPS-ed:

Így állítsd be a Warzone-t Season 3-ban, hogy minél több FPS-ed legyen

 

×