Ezzel a frissítéssel még látványosabb, még nagyobb felbontású játékélménnyel turbózza fel a játékaidat (nem csak a Ghost of Tsushimát) az Nvidia.

Gábor János

2024.05.14. – Az Nvidia legújabb GeForce Game Ready Driver 552.44 – WHQL verziója az első naptól kezdve támogatja két várva várt játék PC portját: a május 16-án érkező Ghost of Tsushima: Director’s Cutot és a minap megjelent Homeworld 3-at.

A Homeworld 3 DLSS Super Resolution vagy DLSS 2, míg a Ghost of Tsushima: Director’s Cut DLSS 3, DLAA és Nvidia Reflex támogatással rendelkezik. Utóbbi támogatja az AMD FSR 3-at és az Intel XeSS felskálázást azok számára, akiknek nincs RTX-alapú rigje. Ez azért fontos, mert a PC-s verzió új funkciókkal és továbbfejlesztett látványvilággal rendelkezik – korlátlan képkockasebesség és (49:9-es képarányig) ultraszéles kijelzőtámogatás mellett.

Stabil, látványos élményt ígér az Nvidia

A TweakTown a Ghost of Tsushima PC-s hardverkövetelményei kapcsán megjegyzi: abban GeForce RTX 4080-at ajánlanak a 4K 60 FPS eléréséhez. A játéknak számos hardveren remekül kell futnia, mivel csak egy GeForce RTX 2060 szükséges ahhoz, hogy 1080p 60 FPS-en fusson (a PS4-hez hasonló Medium beállítással). A GeForce Game Ready Driver 552.44-gyel stabil élményt kell, hogy nyújtson a PC-s gamereknek – fűzik hozzá.

Az új játékok támogatásán kívül egyébként a legújabb GeForce illesztőprogram kevés frissítést és javítást tartalmaz, szóval tényleg úgy néz ki, mintha az Nvidia kifejezetten a Ghost of Tsushimát akarná megtolni vele. A GeForce Game Ready Driver 552.44 letölthető és telepíthető az új Nvidia alkalmazáson, a GeForce Experience-en keresztül, vagy közvetlenül az Nvidia oldaláról.

Ezt se hagyd ki:

Ami a töltőképernyő mögött van – Ez történik, amikor betölt egy játék

×