Légióvezetők, droidok és más Star Wars karakterek tömegével lehet majd harcolni a két sci-fi franchise házasításával születő modban.

Gábor János

2024.05.13. – Az új Helldivers 2 mod Star Wars karaktereket, köztük az 501. Légió vezetőit és különböző típusú droidokat emel be a népszerű akciójátékba. A mod célja, hogy

a PlayStation cím rajongói a megkedvelt játékuk világában élhessék át például a klónháborút.

Miután az év elején hatalmas sikerrel jelent meg, a Helldivers 2 nemrég komoly indulatokat váltott ki, amikor a kiadó Sony bejelentette, hogy a multiplatformos verziókhoz is kelleni fog PSN-fiók. Ezt a kötelezőnek ígért frissítést – aminek következtében több mint 100 országban (ahol nincs PSN) elestek volna a játéklehetőségtől a felhasználók – az óriási tiltakozások miatt elvetették. Erre a hangulatra jelenthet gyógyírt a mod, ami Star Wars karakterekkel egészíti ki a játékot, és bár még nem jelent meg, a rajongók már az alapján imádják, amit eddig megmutattak belőle.

A mod első képeit a YouTuber ToastedShoes osztotta meg az X-en. A videó alapján a Helldivers 2-t Star Wars karakterek és ellenségek lepik el, hogy a gamerek átélhessék benne a klónháborút. A jelek szerint olyan figurák válnak majd játszhatóvá, mint Rex kapitány, Cody parancsnok és Hunter, miközben az ellenségek között B1 és B2 droidok jelennek meg. Az online kooperatív játék új modjáról ToastedShoes egy közel 25 perces videót töltött fel, hogy bemutassa, milyen lesz működés közben.

 

A YouTuber szerint a fejlesztő csapat még dolgozik a Star Wars modon, ezért nem érhető el egyelőre a nagyközönség számára is. A videón mindenesetre megcsodálhatunk Star Wars-témájú skineket és tárgyakat, de közben a Helldivers 2 fegyverek érthető módon megmaradnak az alapértelmezett kinézetüknél. Az új Helldivers 2 mod bejelentése egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és felkeltette a játékosok érdeklődését. A kommentekben méltatták az ígéretes megjelenést: többek között „őrületesnek” és „abszolút lenyűgözőnek” nevezték. Tekintettel arra, hogy a mod még fejlesztés alatt áll, ennél jelentősen több Star Wars cucc is belekerülhet. Várjuk a további híreket és megjelenést!

Ezt is nézd meg:

Ezeket a Disney slágereket pörgetjük legtöbbször a Spotify-on

×