Kareszpapa is csatlakozott az Nber márkához, és máris egy egyedi üdítővel jelenik meg. Zsoze és Karcsy kihozta a legvagányabb üdítőt.

2024.05.13. – Nem ez az első alkalom, hogy Zsozeatya és az Nber márka valamilyen kollaborációs terméket mutat be. Tavaly például Zsoze úgy döntött, beugrik egy kicsit Nessajhoz, és hopp: rögtön megjelent egy bodzás üdítő, a Nessalymonádé. Nem is olyan rég pedig Kareszpapa, alias Karcsy Sütő robbantotta a hírt, hogy előrendelhető a meggy-guava-sárkánygyümölcs szénsavas üdítőital, ami tele van vitaminokkal.

Kareszpapa Czigánymeggy

Igen, igen. Ezt pontosan azt jelenti, aminek látszik. Szeretett Zsoze most az NBER márka keretein belül pacsizott le Kareszpapával, hogy megalkossák ezt a különleges ízt. Ezt Kapeszpapa egy különleges videóval mutatta be a TikTokon.

@karcsy.suto #foryou #nekedbelegyen #czigánymeggy #kareszpapa ♬ eredeti hang – KARESZ PAPA

Előrendelés és összetevők

A meggy-guava-sárkánygyümölcs ízű szénsavas üdítőital összetevői: Ivóvíz, cukor, citromlé 5% (sűrítményből), szén-dioxid, színező koncentrátum fekete répából, aromák, konyhasó, vitaminok (nikotinamid, kalcium-D-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, pteroilmonoglutaminsav). Pasztőrözött termék.

Átlagos tápérték 100 ml termékben:

  • Energia: 160kJ (38kcal)
  • Zsír: 0g – amelyből telített zsírsavak: 0g
  • Szénhidrát: 9,1g – amelyből cukrok: 9,1g
  • Fehérje: 0g
  • Só: <0,1g

A Kareszpapa Czigánymeggy már előrendelhető a LeetShop-ból, az üdítő várhatóan május végén, június elején jelenik meg. Egy tálca 24 darab üdítőt tartalmat, 8400 forintért.

Zsoze és az Nber Spar Roadshow

Ha ez nem lenne elég, Zsoze ismét Roadshowt tart az országban, vagyis hamarosan több helyszínen lehet vele találkozni, természetesen valamelyik Spar közelében. Debrecen, Tata, Székesfehérvár, Törökbálint, most figyelj!

Ezt láttad már?

Ami a töltőképernyő mögött van – Ez történik, amikor betölt egy játék

×