A Warzone fegyverei manapság sokkal hamarabb eltűnhetnek a süllyesztőben, hiszen a fejlesztők heti szinten alakítják a játék metáját.

2024.05.12. – A Warzone metája, azaz az éppen aktuális legjobb fegyverek listája manapság szinte hetente változik. A fejlesztők korábban csak szezononként két alkalommal változtattak az erőviszonyokon, az új érában azonban ez heti szintű. Ez egyrészt jó, hiszen jóval gyorsabban reagálnak az esetlegesen felmerült, OP fegyverekre. Másrészt pedig árnyoldalai is lehetnek, hiszen a játékosoknak igencsak képben kell lennie az éppen aktuális statisztikákkal, erőviszonyokkal. Szerencsére utóbbihoz több segítséget is lehet találni az interneten, kezdve a Warzone szakértők videóival vagy épp Twitter bejegyzéseivel.

A fenti jelenségnek köszönhető, hogy villámgyorsan eltűnhetnek olyan választások is a Warzone játékosok loadoutjából, melyek még az adott frissítést megelőző pár napban kötelező választások voltak. Nem is biztos, hogy annyival rosszabb lettek, ám a nerf szó hatására mindenki inkább a biztosabb lehetőségek után nyúl. Az LMG kategória is ezt a tábort erősíti, elég csak a Season 3 Reloaded előtti DG-58 uralomra gondolni, mely nagy eséllyel a Season 4 kezdetére már sehol nem lesz.  Úgy tűnik azonban, hogy nem mindig érdemes elfeledni az egykor ütős választásokat sem.

Ez az elfeledett Warzone LMG még mindig ütős, ám van egy kis csavar

WhosImmortal a napokban a legjobb Resurgence loadoutok nyomába eredt. Ahogy az lenni szokott, mindig felbukkan egy-egy meglepetés fegyver. Ezúttal egy régi ismerős vállalta magára a feladatot. A Pulemyot 762 korábban a TOP 5-ig eljutott, ám azóta nem hallani felőle. Úgy tűnik, hogy Resurgence módban ismét kiteljesedhet, a „sima” Battle Royale módra azonban nem ajánlja a Warzone szakértő. Ahogy lenni szokott, ezúttal sem maradunk ajánlott Warzone kiegészítők nélkül, az alábbi attachmentekkel érdemes felszerelni az LMG-t:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: JAK Annihilator long barrel
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Stock: Command D-15 Recoil
  • Conversion Kit: JAK Annihilator Bullpup Conversion Kit

Ezt olvastad már?

Ezeket a Disney slágereket pörgetjük legtöbbször a Spotify-on

×