A Ghost of Tsushima PC-s megjelenése után elvileg érkezik a bejelentés, hogy a God of War Ragnarök kap legközelebb PC-portot.

2024.05.11. – Biztos vagyok benne, hogy azok a God of War (2018) játékosok, akik kizárólag PC-n tudták játszani a Santa Monica Studio kiváló játékát, nagyon várják már, hogy a folytatás, a Ragnarök is PC-portot kapjon. Ha lehet hinni a nemrég megjelent pletykáknak, akkor talán nem is kell olyan sokat várni, legalábbis a hivatalos bejelentésre. A hírek szerint a God of War: Ragnarök lesz a következő PlayStation exkluzív, ami PC-n is megjelenik.

Ragnarök

Ami azt illeti, miközben egyre több PlayStation exkluzív játék jelenik meg PC-re is, a játékosoknak elég sokat, általában két évet kell várni egy port megjelenére. Legutóbb például a Horizon: Forbidden West érkezett március elején, május közepén pedig jön a Ghost of Tsushima: Director’s Cut PC-port. A jelek szerint azonban Kratos lesz a következő a sorban.

A rendszerint megbízható kiszivárogtató billbil-kun szerint a GoW: Ragnarök „az egyik következő PlayStation exkluzív cím, ami PC-portot kap”. Akár megjelenik a játék a Sony pletykált State of Play bemutatóján, akár nem, a bejelentés állítólag „küszöbön áll”, és még ebben a hónapban érkezhet. A PC-s port esetleges megjelenési dátumáról persze nincsenek részletek, de a Horizon Forbidden West, ami Ragnarökkel egy évben jelent meg, alig több mint két évvel a megjelenés után landolt PC-n. Ez alapján a God of War Ragnarök valamikor az év vége felé érkezik PC-re.

 

A God of War: Ragnarök egyébként a 2018-as GoW reboot folytatása, ami egyúttal be is fejezi az északi-mitológiához köthető történetszálat. A játék azóta kapott egy rouge-like DLC-t is, ami egyúttal előrevetíti a folytatás lehetőségét. Ugyanakkor az, hogy pontosan hol találkozunk legközelebb Kratossal, egyelőre nem tudni. Addig bizonyára minden PC játékos tolhatja majd a játékot.

Ezt láttad már?

Ha túl vagy az igazin, próbáld ki magad a 2024-es Gamer-Tech érettségin!

×