A Steamen 7700 forintot kérnek érte, de te most teljesen ingyen megkapod az elmúlt évek egyik legérdekesebb magyar játékát, a Circus Electrique-et.


Bódi Dániel

2024.05.09. – A budapesti székhelyű Zen Studiost az egész világon a flipperjátékok császáraként ismerik, ami már 17 éve szállítja rendületlenül a különféle digitális asztalokat. Talán a flipperkirály jelző, talán az alacsonyabb fordulatszámon pörgő marketing az oka, de sokan nem is tudják, hogy a Zen boszorkánykonyhájában csomó másfajta játék is született már.

Ott van például a roppant vicces és szórakoztató CastleStorm-széria, a lovecrafti taktikai roguelike Dread Nautical, a régi idők legjobb dungeon crawler RPG-it idéző ősi magyar hit- és mondavilágon alapuló Operencia: The Stolen Sun, vagy a 2022-ben megjelent rettentő stílusos és groteszk steampunk taktikai RPG Circus Electrique. Ezek a játékok mind egy szálig egyedi, különleges magyar kincsek, melyek a Zen csapatának bátor kísérletező szelleméről adnak tanúbizonyságot, és bár a versenyt nyilvánvalóan nem vehetik fel a AAA-s szuperprodukciókkal, abszolút megéri rájuk szánni a drága játékidőt.

Különösképp a Circus Electrique-re, amit mához egy hétig teljesen ingyen ad az Epic Games Store.

Az alternatív 1890-es évek végébe repítő taktikai RPG története során egy furcsa cirkuszi társulat felett vehetjük át az irányítást, akikre váratlanul London megmentésének hőstette hárul. Így hát a csapattal nemcsak a cirkuszt kell viszontagságos körülmények közt felvirágoztatnunk, de emellett fel kell vennünk a harcot a londoni polgárokon eluralkodó Tébollyal is. A harc körökre osztott, taktikus, de könnyen tanulható és izgalmas, a történet pedig nem csak érdekes, de hosszú is: a gyorsabb játékosok bár 10 óra alatt a végére érhetnek, aki viszont felfedezőset játszik, az 25-től akár 50 óráig is elszöszölhet a vele.

A Circus Electrique május 9-től egészen május 16-ig rámolható be ingyen, érdemes is élni a lehetőséggel, hiszen az Epicen 5520, a Steamen 7700 forintot szoktak elkérni érte. Az akció lejárta után pedig örökre a miénk marad, akkor vesszük elő, amikor csak akarjuk.

Ezt is olvasd el:

Ezzel a 46 egészen kiváló játékkal teljesen ingyen játszhatsz

×