Megvan a megjelenési dátuma annak a játéknak, ami hasonló, mint a Helldivers 2, szóval méltó kihívója lehet a borgárlövöldözésben.

2024.05.03. – A Helldivers 2 továbbra is számtalan játékos idejét emészti fel, miközben a fejlesztőcsapat mindent megtesz, hogy javítsa a folyamatosan előkerülő újabb hibákat. Ettől függetlenül a cím nagyon szórakoztató, rettentően élvezetes csapatjáték, ami felkeltette az érdeklődést a hasonló akciójátékok iránt. Szerencsére aki hasonló élményt keres, annak jó hírünk van, ugyanis bejelentették a legendás játéksorozat folytatásának, az Earth Defense Force 6-nak a megjelenési dátumát.

Earth Defense Force

Az Earth Defense Force a D3 Kiadó sci-fi shooter-sorozata, aminek első része még Monster Attack címmel 2003-ban jelent meg. A 2024-es megjelenéssel együtt 11 részből, abból viszont csak 6 főjáték. A játékban az Earth Defense Force (EDF) nemzetközi fegyveres erő katonái vagyunk, ami a Föld védelméért harcol idegen inváziók ellen. A hatodik rész a Steamen és az Epic Games Store-ban is elérhető lesz idén nyáron, július 25-én.

Az EDF játékok mindig is kissé sajátos világot képviseltek, olykor olyan nagy harcok alakultak ki benne a számtalan óriásbogár ellen, hogy néha csupán néhány fps-sel lehetett játszani, amikor igazán beindultak a dolgok. Persze ezen a modern PC-k már segítenek. Érdemes tudni, hogy az előző rész, az Earth Defense Force 5 jelenleg 94%-os, nagyon pozitív értékelésen áll a Steamen, ami nagyon bíztató annak, aki most még tart az új résztől. Ha nem is kihívója, de mindenképpen a Helldivers 2 vadabb, féktelenebb tesója.

Történet

A játék 2024-ben játszódik, ahol a Primers invázió elleni sikeres hadjárat a Föld lakosságának 90 százalékát elpusztította, a civilizáció pedig az összeomlás szélén áll. Három évvel később, 2027-ben az emberiség megpróbál talpra állni, miközben egy új fenyegetés érkezik. Rajtad és osztagodon múlik, hogy megvédjétek népünk jövőjét. Az EDF 6 a sorozat eddigi játékai közül a legtöbb küldetéssel büszkélkedhet. Az Earth Defense Force 6 július 25-én, jelenik meg a Steamen és az Epic Games Store-ban. A játék ára alapáron 60 euróért. A kérdés az, hogy mennyire fogja megszorongatni a Helldivers 2 népszerűségét.

Ezt láttad?

Nem kevesebb, mint 133 film került fel hirtelenjében a SkyShowtime-ra

×