Május 9-én már csak azért is érdemes lesz felmenni az Epic Games Store oldalára, mert egy magyar fejlesztésű játékot húzhatunk be teljesen ingyen.

2024.05.03. – Bár az Epic Games Store heti ingyenes játékai legtöbbször önálló címek, néha azért előfordul, hogy egy ingyenesen játszható címhez adnak olyan kiegészítőcsomagot, amiért amúgy fizetni kéne. Úgy tűnik, hogy miután ezen a héten 2 játékot húzhatunk be ingyen, május 9-től pontosan ez vár ránk, ám van egy meglepetés is. Na a lényeg, hogy május 3-tól egészen május 9-ig a Cat Quest 2 és az Orcs Must Die 3 ingyenes, jövő héten egy csomag mellett egy magyar fejlesztésű címet kapunk.

Ingyenes lesz a Circus Electrique és a 100 dollár értékű Firestone csomag.

Circus Electrique

A Circus Electrique egy taktikai RPG, ami tulajdonképpen egy cirkusz irányításáról szól. A játékot a budapesti székhelyű Zen Studios készítette, ami talán leginkább flipperjátékokról ismert. Bár a magyar játékfejlesztés nagy legendái közé tartoznak, sajnos tavaly áldozatul estek az tulajdonos, az Embracer Group leépítési tervének. Tavaly októberben a stúdió több mint 30 alkalmazottját rúgták ki. Játékuk, a Circus Electrique amúgy 2022-es megjelenésekor kissé vegyes kritikákat kapott, a Steamen nagyon pozitív megítélése van. Ha támogatni szeretnéd a csapatot akár csak azzal, hogy ingyen játszol ezzel a játékkal, akkor itt az alkalom.

Firestone

A Firestone egy kattingatós játék, ami hasonlóan vegyes reakciókat kapott, de aki szeretné kipróbálni, az 100 dollár értékű tartalmat kaphat hozzá ingyen. A Circus Electrique 20 dolláros árával együtt tehát több mint 100 dollár értékű tartalmat ad az Epic ingyen. Amíg a Circus Electrique és a Firestone ingyenességére várunk, addig a Cat Quest 2 és az Orcs Must Die 3 már tölthető.

Ezt láttad már?

Nem kevesebb, mint 133 film került fel hirtelenjében a SkyShowtime-ra

×