Több mint 55.000 forintot spórolhatunk az Amazon Prime Gaminggel, ami most 9 remek játékot ad 899 forintért – köztük is Tomb Raiderrel és Fallouttal.


Bódi Dániel

2024.05.03. – Májussal nem csak a kirándulós jó idő, hanem az Amazon Prime Gaming újabb havi ajándékai is megérkeztek, amikről legalább akkora butaság volna lemaradni, mint az Amazon nagyszerűen sikerült Fallout sorozatáról. A minden idők legjobb és legpéldásabb játékadaptációjává koronázott Fallout 1. évadának apropóján pedig májusban is folytatódik a Fallout játékosztás: ezúttal a sokak által legjobbnak tartott harmadik etappal, és annak is a legteljesebb kiadásával gazdagodhatnak a Prime-előfizetők.

A Bethesda magasan jegyzett akció-RPG-jén túl is bőven lesz mit berámolni, hiszen összesen 9 remek játékot osztanak ki a hónapban – melyek összértéke normál áron matekozva meghaladja az 56.000 forintot. Mától például már igényelhető a 2013-as Tomb Raider mindenféle extrával, kiegészítő tartalommal, skinnel és küldetéssel megspékelt Game of the Year Editionje, valamint a roppant szórakoztató, a családdal-gyerekekkel együtt játszható Lego Star Wars 3.

A többi játék – ahogyan már megszokhattuk – hetente válik elérhetővé az Amazon Prime Gaming oldalán, amiket kódokkal lehet kiváltani az alábbi listában zárójelek között feltüntetett platformokon. Amiket NEM az Amazon Games App-ba kell bepötyögni, azok a 899 forint per hónapba kerülő előfizetés lemondása után is megmaradnak – örökre.

Ez így elég jó üzlet, főleg, mert az Amazon Prime Video és a Gaming Magyarországon összevont szolgáltatásként működik, vagyis, ha van amazonos streaming előfizunk (és valószínűleg a Fallout-hype miatt van), akkor csak fel kell lógnunk a Prime Gaming oldalára, a megfelelő rubrikába beírni a felhasználót majd a jelszót, és már rámolhatjuk is befele a kvázi ingyen játékokat. Fontos, hogy ha esetleg a hónapban később jutna el hozzád ez az infó, akkor sincs miért aggódni, mert a hó végéig visszamenőlegesen is pótolhatod őket.

MÁJUS 2.

  • Tomb Raider Game of the Year Edition (GoG) – Steamen 17.000 ft, most akciósan 7700 ft
  • Lego Star Wars 3: The Clone Wars (GoG) – Steamen 7500 ft

MÁJUS 9.

  • Dark City: International Intrigue (Amazon Games App) – Steamen 2600 ft
  • Fallout 3: Game of the Year Edition (GoG) – Steamen 7700 ft
  • Nine Witches: Family Disruption (Amazon Games App) – Steamen 7000 ft
  • Electrician Simulator (Epic Games Store) – Steamen 7000 ft, most akciósan 2100 ft

MÁJUS 16.

  • 100 Doors Games: Escape from School (Legacy Game Code) – Steamen ingyenes
  • The Forgotten City (Amazon Games App) – Steamen 9700 ft

MÁJUS 23.

  • Spirits of Mystery: Whisper of the Past (Amazon Games App) – Steamen nem elérhető

Mindezek mellett pedig nem érdemes otthagyni a játékbeli extrákat sem, amikből újfent tonnaszámra válogathatunk a More benefits fület lekattintva. Itt olyan népszerű címekhez találni játékbeli szajrét, mint az EA Sports FC 24, a Battlefield 2042, a CoD: MW III, a Pokemon Go, F1 23, Overwatch 2, vagy a Lost Ark.

Ezt is olvasd el:

Ezzel a 46 egészen kiváló játékkal teljesen ingyen játszhatsz

×