A Game Pass meghatározó eleme a PC-s és az Xbox-os felhasználóknak is. A játékgyűjtemény pedig hamarosan újabb kiváló címekkel bővül.

2024.04.30. – Az ID@Xbox egy kiváló kezdeményezés, ami a tavalyi évben ünnepelhette a 10. évfordulóját. Az így immáron 11 éves program keretein belül a Microsoft indie, tehát kis büdzséből dolgozó fejlesztőcsapatokat támogat, hogy azok ne kerüljék ki a játékosok figyelmét. Erre egyébként a Game Pass kínálatában is figyelnek, temérdek indie játék található már most is az Xbox Game Pass könyvtárában, azonban a napokban megrendezésre kerülő ID@Xbox program keretein belül újabb érkezőket jelentettek be. A bemutató félórásra sikeredett, a Microsoftot az IGN segítette ki a lebonyolításban.

xbox

Ami frissítő újdonság volt, hogy kapásból bemutattak egy olyan címet, ami már a mai nap elérhetővé vált, ez a The Rewinder. A kínai mondakörre épülő pixeljáték telis tele van puzzle-lel, valamint egy izgalmas, érdekes történetet dolgoz fel. Az Xbox Game Pass tulajoknak érdemes ránézni, már csak azért is, mert pillanatok alatt le lehet tölteni, ráadásul szinte helyet sem foglal a merevlemezünkön.

Lesz mivel játszani a jövőben

Egy jópofa hack n’ slash kaland is vár a műfaj szerelmeseire május 30-án, ekkor jelenik ugyanis meg az Astor: Blade of Monolith. A 33 Immortals is egy igencsak érdekes új bejelentés volt, ami lényegében egy anti-battle royalenak is tekinthető. Egyszerre 33-an játszhatják, cél, hogy minél tovább életben maradjanak a játékosok, s ennek érdekében össze is foghatnak, sőt össze is kell fogni. A zárt béta május 24-én indul, s már aznap elérhető lesz a Game Pass kínálatából.

 

Természetesen szó esett a Palworldről, na meg annak legújabb frissítéséről is. Itt nem kell eget rengető újdonságokra gondolni, lényegében bővül az idomítható lények repertoárja.

Ismét úton egy Mario Kart klón, amit Stampede: Racing Royale-nak fognak hívni. Első, félkész verzióját nyáron teszik elérhetővé a fejlesztők. Persze a lövöldözős játékok kedvelőit sem kell majd sajnálni, ebben a témában a Sulfur tűnik a legéletképesebbnek, speciális grafikájával és pörgős játékmenetével.

Amire én magam is nagyon kíváncsi leszek, az a Fera: The Sundered Tribes, ami egy csapatmunkára épülő szörnyvadászós játék, pont mint a Monster Hunter. Ráadásul végre betekintést nyerhettünk a Tails of Iron folytatásába is, ami egy adrenalindús, denevérvadászós hentelést ígér, minőségi köntösben. Pontos megjelenést utóbbiról nem tudunk, de már kívánság listára lehet tűzni!

Ezt olvastad már?

Ezzel a 46 egészen kiváló játékkal teljesen ingyen játszhatsz

×