Itt a vége, a Netflix elkaszálta a The Witcher sorozatát.


Bódi Dániel

⚡ = villámhír. Kevés szöveg, csak a lényeg, gyorsan.

2024.04.18. – Úgy tűnik három évadnyi csalódás és Henry Cavill távozása után a Netflixnél úgy döntöttek, nem húzzák már sokáig a The Witcher történetét. Mindezen aligha csodálkozhatunk: a sorozat már az első évaddal sem gurított nagyot, a második évad viszont még nagyobb szöget vert a sorozat koporsójába, a harmadik felvonás, majd a címszereplőt alakító színész dobbantása végleg megpecsételte a sorsát.

A sorozatot viszont a kitartó rajongók legnagyobb szerencséjére nem úgy kaszálták el, mint ahogyan a legtöbb Netflix-címet eddig: megengedik az alkotóknak, hogy tisztes véget írjanak Ríviai Geraltnak és barátainak, ezért a 4., immár Liam Hemsworth főszereplésével készülő évad után még elkészíthetnek egy utolsó, lezáró fejezetet, egy 5. évadot, ami pontot rak mindennek a végére.

Hogy mindennek fényében pontosan miként végződik a Vad Falkát még csak érintőlegesen említő történet, azt nem tudni, de még a következő évadig is el fog telni némi idő: a 4. évad premierjére csak 2025-ban lesz érdemes számítani, így a befejezést 2026-27-nél előbb nem fogjuk megismerni.

Ezt is olvasd el:

A 9 legfalloutosabb Fallout-utalás a Fallout 1. évadából

×