Az Unibet Magyarország Twitch csatornájának legújabb műsorában a profik ellen bizonyíthatsz. Jól is jársz, ha nyersz. Ez a Beat the Pro Challenge.

2023.09.08. – Az utóbbi időben az Unibet Magyarország Twitch csatornájának nézői egyre több és izgalmasabb streamet láthattak. A már jól ismert adások mellett most olyan műsorsorozat indul, ami minden egyes alkalommal szeretne téged is bevonni. A Beat the Pro Challenge során minden pénteken megküzdhetsz a legjobb streamerekkel, hogy bizonyítsd: jobb vagy, mint ők. De ki mered hívni a profi játékosokat? Ha megteszed, még nyerhetsz is!

A Beat the Pro Challenge első adásában LoL kihívás vár, AK ellen küzdhetsz meg!

Mi ez a kihívás?

A Beat the Pro Challenge lényege, hogy az Unibet Magyarország Twitch csatornáján minden pénteken lehetőséget adunk arra, hogy együtt játssz a kedvenc tartalomgyártóddal. Ha valaha úgy érezted, hogy te is szeretnél a streamer ellen játszani, részese lenni a műsornak, akkor ez a te lehetőséged. Itt tényleg bárki játszhat majd a profi srteamer ellen, ráadásul még nyeremény is vár rád, ha ügyes vagy. Itt a lehetőség, hogy megmutasd magad! Minden héten már streamer vár majd!

Hogyan jelentkezhetek a LoL 1v1-re?

Az első adás szeptember 8-án lesz. Este 18:00-ról Kiss Ádám AK vár titeket az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, aki már várja a LoL kihívókat! Nem csak, hogy megmutathatod, mit tudsz ellene 1v1-ben, de még nyerhetsz is.

AK ellen a Howling Abyss League of Legends pályán küzdhetsz meg egy 3 körös 1v1 meccs keretében. Ha sikerül leverned, Riot Pontokkal leszel gazdagabb. A mai adás 18:00-kor kezdődik és egészen este 22 óráig tart, úgyhogy bőven lesz időd élni a lehetőséggel.

Jelentkezni az élő adás közben lehet chaten, a jelentkezőkből egy automatikus rendszer folyamatosan sorsolja majd a játékosokat. Ez azt jelenti, hogy minden jelentkező ugyanakkora eséllyel indul. Nem kell azonban túlzásba vinni, elég egyszer jelentkezni. Aki egyszer jelentkezik, az végig a kalapban marad. Azonban az este folyamán csak egyszer játszhatsz majd AK ellen.

Sok sikert kívánunk mindenkinek! Találkozzunk minden pénteken a Beat the Pro Challenge adásában az Unibet Magyarország Twitch csatornáján!

×