Nyárra egy hatalmas bejelentéscsokrot ígért az EA Sports a FIFA-széria folytatása kapcsán, egészen pontosan a franchise megváltozása okán.

A FIFA szövetség és a kanadai fejlesztőcég külön utakon folytatja, így biztosan nem az EA Sports égisze alatt fog megjelenni a FIFA 24. Lesz viszont helyette EA FC, aminek az újításait már el is kezdték szivárogtatni az adatbányászok.

 

Többek között teljesen átalakítják a játék Trait-rendszerét a fejlesztők. Ugye jelenleg ezek permanens képességek, amik lényegében rá vannak „égetve” a kártyákra. Outside Foot Shot, Dive into Tackles, Comes for Crosses, na meg ilyenek.

A jövőben ezek nem térnek vissza, legalábbis nem a jelenleg megszokott formában. Az EA FC-ben jelvényszerű Traitek lesznek, amik hozzáadhatók lesznek különféle játékosokhoz. Szóval ha úgy vesszük, lényegében személyre is szabhatjuk majd a játékosainkat, ami befolyásolhatja majd a lapok viselkedését.

Olyasmiről is csicseregnek a madarak, hogy ezeket a Traiteket a Marketről is beszerezhetjük majd, vagyis ezeket is vadászni kell majd, mint a Shadow, vagy éppen a Hunter Chemistry Style módosítókat. Itt is biztosan lesznek full-meta lehetőségek, amikért a fél vesénket el kell majd adjuk, hogy a mieink legyenek.

Nektek hogy tetszik az új irány?

Elhunyt Cs. Németh Lajos, a szinkronszakma legendás alakja

 

×