A Netflix novemberben is gigantikus mennyiségű tartalommal látja el az előfizetőit, amelyek között ezúttal is számos gyöngyszem akad.

Az elkövetkező hónapokban hatalmas átalakulásokon fog átmenni a világ legnagyobb streaming szolgáltatása, a Netflix. A legszignifikánsabb változás talán a megosztott profilokat használókat fogják érinteni, akiknek hamarosan el kell dönteni: saját előfizetésre váltanak – akár a szintén hamarosan érkező reklámos csomagra, vagy egy jelképes felárért cserébe továbbra is másokkal közösködve élvezik ki a streaming adta örömöket.

Persze sokan dönthetnek úgy is, hogy köszönik szépen, de akkor inkább nem kérnek a Netflixből, bár a folyamatosan bővülő gigantikus kínálatot elnézve, az ő számuk aligha lesz számottevő. Ugyanis amíg a konkurens szolgáltatók egy-két érdekesebb sorozattal és filmpremierrel próbálják lekötni a nézőket, addig a Netflix minden hónapban akadásig nyitja a csapot. Ez pedig igaz novemberre is:

a Netflix legalább annyi újdonsággal lepi meg az előfizetőit, mint amennyit együttvéve az összes többi platformon találunk.

A téli hónapokra fordulva jön minden! Lesznek ünnepi filmek, sorozatok és különkiadások, a Jeffrey Dahmer-sztorin felbuzdulva egy csomó bűnügyi dokumentumfilmet indíthatunk, de még a valóságshow-k és a futball rajongók is megtalálják a számításaikat. Természetesen egy rakás eredeti film és sorozat is érkezik – kiemelvén például az Stranger Things sztárjának, Milly Bobby Brown filmjét, az Enola Holmes második részét, és a Jason Momoa-féle Álomországot, de a várva várt Sárkányherceg legújabb évada, és a II. Erzsébet halála miatt elodázott A Korona 5. szezonja is befut végre, míg a Jurassic World: Krétakori táborért rajongó gyerekek is örülhetnek a meglepetés interaktív filmnek.

Mindezeken túl is bőséggel lesz mit nézni, de mindenképpen érdemes kiemelni a szklerózis multiplexben szenvedő Christina Applegate utolsó produkcióját, a Halott vagy legújabb és egyben végső évadát. Az „Egy rém rendes család” Kelly-jével világhírűvé vált színésznőt sajnos nagy valószínűséggel itt láthatjuk utoljára szerepelni.

Íme az összes film és sorozat, ami novemberben érkezik a Netflixre:

A címekre bökve azonnal a Netflix alkalmazására/felületére kerülsz, ahol többet is megtudhatsz róluk, illetve saját listához adhatod őket, vagy emlékeztetőt is beállíthatsz, nehogy lemaradj a premierről.

NOVEMBER 1.

NOVEMBER 2.

NOVEMBER 3.

 

NOVEMBER 4.

NOVEMBER 5.

 

NOVEMBER 7.

NOVEMBER 8. 

NOVEMBER 9.

 

NOVEMBER 10.

NOVEMBER 11.

 

NOVEMBER 14.

NOVEMBER 15. 

 

NOVEMBER 16.

NOVEMBER 17. 

https://www.youtube.com/watch?v=eXnxcmjCEhM

 

NOVEMBER 18.

 

NOVEMBER 21.

NOVEMBER 22.

NOVEMBER 23.

https://www.youtube.com/watch?v=02qAgLLnHNc

 

NOVEMBER 24.

NOVEMBER 25.

 

NOVEMBER 28.

NOVEMBER 29.

NOVEMBER 30.

Te melyik filmet és sorozatot várod a legjobban?

AZ HBO MAX IS TARTOGAT IZGALMAS ÚJDONSÁGOKAT:

Megéri még előfizetni? – Fantasztikus tartalmak jönnek az HBO Maxra novemberben

 

×