Idejekorán lepleződött le a kult-klasszikus játék remake-je, ami 9 év után végre PC-re is megjelenik.

Nagyon úgy tűnik, hogy minden előzetes pletyka és szivárogtatás igaz volt, a Naughty Dog a The LAst of Us élőszereplős adaptációja mellett a legendás első rész teljes remake-jén is dolgozott nagy titokban, amit a Summer Game Fest során lepleztek volna le.

Volna, ugyanis egy vétlen hiba folytán kiszivárgott az előzetese, amit a PlayStation hivatalos oldalán – illetve picit lejjebb – meg is lehet tekinteni. Az előzetesben pedig jól láthatjuk, hogy egy nagyon komoly munka eredménye a The Last of Us remake, ami Part I alcímen kerül majd a digitális és valószínűleg a fizikális boltok polcaira.

Ami viszont még nagyobb ujjongásra késztethet, hogy az alapjaitól felújított klasszikus nemcsak a Sony újgenerációs konzoljára, a PS5-re, hanem az Uncharted 4-hez hasonlóan PC-re is megjelenik. Sőt, nem is kell olyan sokat várni rá, ugyanis a The Last of Us: Part I pár hónap múlva, szeptember 2-án már játszható is lesz konzolon, amit aztán valamikor a PC-s verzió is követ.

Üröm az örömben, hogy valószínűleg teljes árat kérnek majd érte, bár gondolom nem kell külön mondanom, hogy Joel és Ellie kalandja minden fillérjéért maradéktalanul megéri. Az alapjáték mellé természetesen járni fog az Ellie és Riley szívszorító történetét elmesélő Left Behind című kiegészítő is – szintúgy felújított formában.

 

Vigyázz! – Több millió Facebook-profilt törtek fel a hackerek

 

×