Született egy japán videó, melyről nehéz eldönteni, hogy valóság vagy sem.

Kicsit szokatlan módon fogjuk most elkezdeni egy cikket, hiszen a feladat az lesz, hogy az alábbi rövid videót meg kéne nézni. A kérdés persze az, hogy szerinted amit látsz, az a valóság vagy sem?

 

Természetesen a videó címéből és végül a befejező elemeiből jól látható, hogy ez egy animáció. Azonban az elején teljesen hihető, hogy ez valóban egy átlagos japán vasútállomás. Nem, a videóban látható minden egyes elem valójában az Unreal Engine 5-ben készült.

A különböző részletekre azonban annyira figyelt a készítő Lorenzo Drago, hogy valóban nehéz elhinni, hogy mindet egy UE5 animáció.  A legújabb alkotásom egy valós helyszínt vesz alapul. A környezet azonban Unreal Engine 5-ben fut, Lumennel megvilágítva. Itt minden egy modell, textúra, világítás és animáció – írta a készítő.

Sokak szerint a videó annyira hihető lett, hogy Japánban sokan elhitték, hogy valóság. A fenti videó azt is bizonyítja, hogy az Unreal Engine 5 valóban csodás dolgokra képes, amit a következő években talán a játékok terén is láthatunk majd.

Neked hogy tetszik?

Új ‘A Gyűrűk Ura’ játékon dolgozik az EA – de ne örülj, ez is csak a pénzről szól

 

https://leetgaming.com/major/

×