Már eddig is számos lehetőség volt arra, hogy valamelyik TOTY játékos lapját a magunkénak tudjuk. Most viszont eléggé belehúznak az EA-nél, a véghajrában.

Bizonyára sokatok nyitott már idén legalább egyet az idei TOTY játékosok közül. Nos, remek hírünk van: számos lehetőség lesz még azoknak is, akiknek eddig nem sikerült, ugyanis a mai naptól elérhető és nyitható lesz mind a 11 játékos, tehát nagyobb eséllyel is bele lehet vágni a nyitogatásba!

Forrás: www.fifplay.com

Aki pedig ezen a 11 játékoson kívül mást is szeretne kapni a játéktól, annak sem kell aggódnia, hiszen számos egyéb lehetőség is érkezik már ma is, illetve az elkövetkezendő napokban. Mutatjuk:

Papíron ma este kell érkeznie a Flashback Varane SBC-nek, illetve a fent említett TOTY csapat teljes egésze nyithatóvá válik. Holnap fog érkezni a TOTY Shaw Objective, illetve a 12. Team of the Year játékos (Ronaldo) is elérhetővé válik. Rajtuk kívül holnap megérkeznek a TOTY Honorable Mentions lapok is, amikben, ha szerencsénk van, a korábban hiányolt játékosok – remélhetőleg – ütős változatai lesznek megszerezhetők. Minden Promo-s játékos mindkét szegmensből egészen február 4-ig lesz nyitható. És, ha még nem elég, fog érkezni hamarosan egy Mid Maldini SBC, valamint egy Prime Butragueno SBC is.

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: www.digisport.hu

 

Ezt olvastad már?

Hivatalos – Ő lett az idei Team of the Year 12. játékosa!

 

×