A kódban már korábban láthattuk, hogy érkezni fog idén is a TOTW Upgrade SBC, amelyben az első 5 hét, vagy az adott hét csapatából kaphatunk játékost.

A hétfői upgrade kirakós ezúttal a már előre beharangozott TOTW Upgrade SBC lett, amelyben az első 5 hét, vagy az adott heti Team of The Weekből nyithatunk játékosokat.

A kód megjelenésekor egy kis pánikot láthattunk, hisz a korábbi TOTW-k árai nagyon szépen bezuhantak. Mivel nem szombaton érkezett az SBC ezek később visszaállták eredeti árukra, és a tegnapi napon ez nem ismétlődött meg. Ez főként köszönhető az árának, hiszen egy 83-as csapatra van szükség 70-es chemyvel. A jelenlegi piacon ez nagyjából 10-11 ezer zseton, ami nagyjából egy discard inform lap árát hozza vissza. Mivel untrade így csak abban az esetben hatásos, ha nem duplikátumot nyitunk.

Nagyon top tier meta lap még nem nagyon érkezett, és talán a legjobb Mané kártyája, aki körülbelül 700 ezer zseton környékén mozog. Ez az SBC szerintem egy kihagyható, hiszen nem hiszem, hogy mindenki tele lenne untrade fodderrel és a zsetonodat meg nem kötném le untrade inform lapokra. Én egyet ki tudtam hozni, amiből egy Azpi esett, de az biztos, hogy a cserélhető lapjaimat nem rakom bele.

Mit ajánlok? Ez egy elég magas összegű gambling, hiszen egy inform discard ára 10 ezer zseton, de a belerakott pénzt nem fogod tudni újrahasznosítani. Simán nyithatsz 75-ös lapot is, ami viszont sok kirakósba nem fog beleilleni. Ha akarsz szerencsejátékozni, akkor nyugodtan próbálkozz, de ezt csak saját felelősségre.

Te megpróbálsz néhány TOTW Upgrade SBC-t?

×