Mostanában a billentyűzetek egyre kisebbek és kisebbek, de a K605 ALIEN SUPER BIG teljesen más irányt vett fel és a nevéhez híven elég nagy és persze RGB.

Mostanában sok érdekességet láthatunk a gamereknek szánt piacon. Bizony, ahogy a kínálat egyre csak bővül és bővül, természetesen egyre különlegesebb dolgokat kell kitalálni ahhoz, hogy azzal megfogjuk a vásárlókat. Ehhez hasonló termékeket néztünk át a minap, az Xbox tusfürdővel és a gamer ággyal az élen, ugye?! – ITT ezeket lecsekkolhatjátok, ha kíváncsiak vagytok rá!

Most azonban még egy őrültséggel bővült a paletta.

A RedDragon egy HATALMAS billentyűzettel rukkolt elő, melynek becses és egész neve RedDragon K605 Alien Super Big RGB Keyboard. A mellékelt videón például azt is szemügyre vehetjük, hogy egy átlagos kézhez vagy billentyűzethez mérve mekkora méretekkel rendelkezik – hát, very big. De nem csak a mérete, az ára is igen hatalmas; 322 dollár, az az mai árfolyam szerint 95.324 magyar forint! Nem semmi, ugye?!

Nézzük azt a videót:

 

És hogy fokozzuk a hangulatot, ekkora egy átlagos magasságú kisgyermekhez képest, nagyon vad:

Természetesen a Reddit közösség is jót szórakozott a gigantikus billentyűzeten. És csak annyit fűztek hozzá, hogy végre Shaquille O’Neal számára is érkezett egy gamer billetyűzet.

Found this ABSOLUTE UNIT at Microcenter during a GPU campout. Apparently it’s a brand new meme keeb from Redragon. It’s got full RGB and even has 2x scale replicas of Blue switches.
byu/PM_ME_LOSS_MEMES inpcmasterrace

Ha úgy gondolod, hogy nem tudod leélni az életed nélküle, akkor pedig ITT juthatsz hozzá.

Na, nektek hogy tetszik? Milyen hasonló extrém dologgal találkoztál eddig?

https://leetgaming.com/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×