A Call of Duty: Warzone és a Modern Warfare játékokban offline is megjelenhetsz, hogy a barátaid riasztása nélkül játszhass. Így érheted el.

Mindenki tudja, hogy a barátaiddal való játék sokkal szórakoztatóbb lehet, de van olyan eset, amikor egyedül szeretnél egy picit pötyögni. Anélkül hogy a barátaid állandóan meghívnának vagy rádírnának. Természetesen van mód arra, hogy ezt megtehesd, vagyis teljesen „offline jelensz meg”, miközben mégis játszol.

Így lehetsz offline a Warzone-ban és a Modern Warfare-ben.

A Warzone és a Modern Warfare olyan játékok, amelyek ösztönzik a társas interakciókat. Cseveghetsz a csapattársaiddal, új embereket ismerhetsz meg, meghívhatod barátaidat egy meccsre, és akár csatlakozhatsz más játékosok lobbyjához is. Néha azonban sokkal szórakoztatóbb egyedül játszani.

Ha nem szeretnéd, hogy a barátaid csatlakozzanak hozzád, akkor megpróbálhatsz offline megjelenni a játékban. A rossz hír az, hogy erre nincs játékon belüli beállítás, így ehhez fel kell keresned az Activision-fiókodat.

Ha beállítod a profilodat úgy, hogy offline jelenjen meg a konzolodon, nem leszel láthatatlan a többi játékos számára, mivel a Warzone és a Modern Warfare a közösségi beállításaidat a kapcsolódó Activision-profilodon keresztül kezeli.

A következőket kell tenned:

  • Látogass el az Activision weboldalára, és jelentkezz be a fiókodba.
  • Kattints az oldal jobb felső sarkában a Profil fülre
  • Válaszd ki a fiókodhoz tartozó megfelelő hálózatot (Playstation, Xbox Live, Blizzard vagy Steam)
  • Kattints a Sign On Visible (Bejelentkezés látható), majd válaszd a None (Nincs) opciót, ha offline szeretnél megjelenni.

A legelsőt kell átállítani None-ra

 

Ha a Warzone vagy Modern Warfare fiókod nincs összekapcsolva az Activisionnel, akkor ezt a megfelelő hálózat kiválasztása közben tudod megtenni. A választott opció teljes mértékben attól függ, hogy milyen platformon játszol.

Ez minden, amit tenned kell ahhoz, hogy offline jelenj meg egy kis nyugodt játékra. Ha meg meguntad az egyedüllétet, a láthatóságodat visszaállíthatod „Barátok”-ra.

Az Activision-fiókoddal azt is megváltoztathatod, hogy milyen adatok legyenek láthatók más játékosok számára, és eldöntheted, hogy rákereshetnek-e a felhasználónevedre vagy sem. Ha tényleg nem szeretnéd, hogy megtaláljanak, akkor ingyenesen megváltoztathatod a felhasználónevedet is.

Ti szerettek néha egyedül játszani, vagy mindig a barátokkal nyomjátok?

https://leetgaming.com/?s=zowie&post_type=product

×