Ha igazak a pletykák, akkor két játék is esélyes az Epic Games Store heti ingyenes címére. Hirtelen nem is tudjuk, melyiknek örülnénk jobban.

Az Epic Games hetente érkező ingyenesen letölthető játékait már úgy megszoktuk, mint az örökös bugokat kedvenc játékunkban. Ráadásul az Epic jó szokása, hogy rögtön el is árulják a következő heti ingyenes címet, amolyan kedvcsináló gyanánt.

Az Epic Mega Sale alatt azonban leszoktak a korai bejelentésekről, így a csütörtökönként megjelenő ingyenes játékokat csak találgatni lehet a megjelenésükig. Jelenleg a Frostpunkot szerezhetjük be ingyenesen, az egy nap múlva élesedő akció helyén azonban csak a Mystery Game feliratot figyelhetjük.

A leakerek szerint két esélyes játék is szóba jöhet, mint a következő Epic Free Game. Méghozzá a Drug Dealer Simulator és a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration.

A Drug Dealer Simulatorról áprilisi megjelenése kapcsán mi is írtunk egy külön cikkben, a Steamen jelenleg 6.000 forint körül árulják. A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration is hasonló kategória, 5.700 forintba fáj a megvásárlása.

https://www.youtube.com/watch?v=56uVtKOtsfQ

 

A Rise of the Tomb Raider egyébként nem először bukkan fel, mint az ingyenes játék fő esélyese. Már június 3.-ra is ezt jósolták a leakek, hiszen a fájlok között sokan erre utaló jeleket láttak. Ez végül ugye nem jött be, de hátha mostanra bejön a jóslat! Vagy ki tudja, lehetséges, hogy az Epic Mega Sale ideje alatt végül mindkettőt bezsebelhetjük majd.

Te melyik játéknak örülnél jobban a csütörtöki Epic Free Game rovatban?

×