A wireless a jövő.

A HyperX korábban bankot robbantott a Cloud szériával. A gamerek egyszerűen imádták a kedvező árú, ám meglehetősen minőségi fejhallgatót. A tendencia azóta is változatlan, ugyanis a Cloud II és különböző variánsai a mai napig megtalálhatóak a hardverpalettán.

Tavaly év végén viszont bemutatták a Cloud II vezeték nélküli megoldását, amit szimplán csak Cloud II Wireless-nek neveztek el a HyperX mérnökei. Az amerikai piacon a legkelendőbb vezeték nélküli fejhallgatója címét el is nyerte időközben, de az európai start sajnos 2021-ig húzódott, a COVID-19 járványnak hála pedig az eredeti debütálás is alaposan megcsúszott, de végre már hazánkban is kaphatóak a fejhallgatók.

A Cloud II Wireless népszerűsége a hangminőségében és a 30 órás akku üzemidejében keresendő. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia viszont rendkívül alacsony input laggal rendelkezik, épp ezért játékokra is kiváló választás a fejhallgató. A szolgáltatások bővülésével az árcédula is növekedett, a termék kezdőára 71 990 forintra rúg, ám a kezdeti időszakban 10%-os kedvezménnyel, 64 990 forintért lehet a kosárba tenni, korlátozott ideig.

https://leetgaming.com/?s=redragon&post_type=product

 

 

×