A Valorant partnereknek hála az Episode 2 Act 1 Battle Pass teljes tartalma sem titok többé.

Január harmadikán a Valorant adatbányászok a napokon belül érkező új hős, Yoru nyomaira bukkantak az érdekes módon kiszivárgott, belsős játékfájlokban. Természetesen ekkor még nem lehetett tudni, hogy teljesen valós információkról beszélhetünk-e, bár sokat elárult, hogy orosz nyelvű gameplay videók is felbukkantak Twitteren még aznap este.

A Riot Games szombaton megtörte a csendet és hivatalosan is leleplezte a közösségi oldalain a tényleg Yoru névre hallgató, 14. Valorant ügynököt!

Ezzel egy időben a Valorant partnerek is sorban kirakták a már korábban rögzített videóikat Yoruval kapcsolatban. Blyyy-nak hála magyar nyelvű tartalommal is találkozhatunk, ha jobban meg szeretnénk ismerkedni a japán származású ügynökkel.

 

A videóban egyébként a képességek bemutatása mellett a következő Battle Pass jutalmait is végigzongorázza Blyyy, így szinte mindent tudunk a magyar idő szerint január 13-án hajnalban érkező frissítés újdonságairól. A hivatalos patch notes várhatóan kedden kerül majd publikálásra.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×