A vállalat nem ment el szó nélkül a panasz mellett, dolgoznak az ügyön.

Ma délelőtt írtunk Hulla_szilva esetéről, a magyar játékos ugyanis nagyot csalódott a PUBG Corp.-ban ezúttal. Frusztrációja érthető, hiszen a meghirdetett PUBG partneri pályázatok java részét azóta sem bírálták el, amik között magyar jelentkezők is akadtak. Az ígérettel ellentétben viszont a határidők lejárta óta sem közölték a jelentkezőkkel, hogy azok sikerrel jártak-e.

Hulla_szilva a ma tartott kibeszélőjében

Pár órája viszont Madar „bLYYY” Balázshoz is eljutott a hír, aki pár PUBG kontaktot megjelölt Hulla_szilva előbb említett tweetje alatt. Ezt követően hamar feltűnt Nemes1es, a PUBG EMEA régiós partneri program menedzsere, aki érdemben reagált Hulla_szilva üzenetére.

 

Nemes1es elárulta, hogy nagyjából most járnak félúton a folyamatokban, ugyanis 700 jelentkező volt a régióban, így időbe telt, mire átnézték, hogy ki alkalmas, s ki nem. Továbbá jó hír, hogy pár válaszlevél épp úton van, szóval érdemes figyelni a postaládát az elkövetkezendőkben.

Nemsokkal később Hulla_szilva élő adásban kapta meg a mailt, amiben a PUBG Corp. hivatalosan is meghívta a streamert a partnerek közé. Aki szeretne a chaten még akár el is kaphatja és gratulálhat neki. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy mi történt volna akkor, ha Szilva nem panaszkodik Twitteren.

Örülünk és gratulálunk, hogy Hulla_szilva is végre megkapta a jól megérdemelt partneri státuszát.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×