A legfrissebb leakek szerint hamarosan új játékmóddal erősítheti a VALORANT-ot a Riot Games. A közösség örülni fog neki.

A Riot Games egy pillanatig sem rejtegette a tényt, hogy esport-játéknak szánják a VALORANT-ot. A zárt béta időszakát élő játékban már elérhető a Ranked mód, ami technikailag a kompetitív éra alapja. Bőven van még mit finomhangolni a játékon, ám összességében minden kiválóan halad előre. Jó eséllyel tudják tartani a fejlesztők a nyári megjelenést.

Viszont mindamellett, hogy a kompetitív vonal a fő fókusz, a fejlesztők a legújabb leakek szerint a casual felhasználóknak is kedvezni szeretnének. A játék forrásfájljai lebuktattak egy érkező játékmódot, ami nem csak a versenyszellemmel megáldott játékosokat fogja kiszolgálni.

Érkezhet hamarosan a Team Deathmatch.

https://twitter.com/ValorantLeaked/status/1256986224092463106

 

A játékmódban egyetlen célunk lesz, a lehető legtöbbször eltenni láb alól az ellenfél játékosait. Nem kell majd a bombával szórakozni, egy meghatározott időn belül össze kell csapnunk az ellennel. Nem idegen egyébként a Deathmatch a taktikus lövöldék kategóriájában, már a Counter-Strike-ban is fejleszthetik reflexeiket a játékosok ebben a játékmódban.

Jót fog tenni a VALORANT közösségnek, ha megjelenik a játékmód, biztosan sok játékos fogja választani bemelegítés gyanánt a Deathmatch opciót. Aztán pedig pöröghet a Ranked vakulásig.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×