Ismét bővült a Fortnite Battle Royale pályája. Ezúttal egy „régi ismerős”, egy börtön csatlakozott a sziget helyszíneihez.

A reggeli órákban megérkezett a Fortnite legújabb frissítése, a v12.40. Ezúttal volt bőven tartalom a csomagban, nem úgy, mint a múlt heti tartalomfrissítésben. Egy hete inkább ráncfelvarrást kaptunk, javítottak pár hibát a fejlesztők. Most viszont temérdek új skin, na meg pályaváltozás is érkezett az éles szerverekre.

A skinek meglepő módon Deadpool és a Marvel univerzum köré rendeződtek, befutott az X-Force, s pár legendás Outfit Deadpool tematikát kapott. Ezeket a frissítés megjelenése után azonnal le is hoztuk.

Most viszont körbenéztünk a szigeten és megnéztük, mik azok az újdonságok, amik az új ciklusban jelentek meg. Nagy meglepetésünkre, volt ilyen bőven.

Újból van börtön például a játékban, a régi motorosok még emlékezhetnek a Moisty Mire melletti kis fegyházra. Most viszont a Shark helyén épült egy új, luxusbörtön, amit a Ghost frakció felügyel.

Az új börtön, amihez még kosárpálya is jár – Fortnite

A börtön belseje – Fortnite

Az Agency körül megjelent pár világító kör, ezek a már korábban felbukkanó „lefolyók” körvonalai. Valaki aktiválta azt a gépezetet, ami kapcsolatban van a nyílásokkal, valószínűleg fontosak lesznek még a világító fedelek a Fortnite sztoriját illetően.

Fortnite

Végül, de nem utolsó sorban felbukkant egy különleges magánzárka is a pályán, amit a felépítéséből ítélve egy igencsak veszélyes karakternek építettek a fejlesztők. Még nem tudni, hogy kit fognak bezárni, de sokan úgy sejtik, Midas kerülhet bajba hamarosan.

A Fortnite v12.40-es frissítése már tölthető, a fent említett változások pedig már felkutathatók.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×