Rövid leállás után a Split-Screen funkció visszakerült a Fortnite-ba, lássuk hogyan hozhatod elő otthon te is a haverokkal!

Mostanra már az első hibajavításon is átesett a Fortnite egyik legújabb funkciója, a Split-Screen. Ennek hála mostantól egy konzollal akár ketten is játszhatunk, egymás mellől.

A közös élmény különösen jól jön majd a karácsonyi szünet alatt, amikor is a rokonok, ismerősök és barátok felbukkanhatnak a nappalinkban. Ki ne lenne kapható egy kis közös Fortnite-ra?! Még szerencse, hogy a kezdeti hibák után az Epic rendbe rakta a Split-Screen funkciót, és pár napja hivatalosan is visszaengedték a játékba.

Hogyan hozhatjuk elő otthon a Split-Screen funkciót?

Egyelőre sajnos csak konzolon elérhető a funkció, PC-n és Switch-en még várni kell a megoldásra. PS4 és Xbox mellé viszont pofon egyszerű összehozni a közös játékot, mindössze két kontroller kell hozzá. Amint a második kontrollert csatlakoztatjuk, egy log-in képernyő fog megjelenni az új játékosnak. A játék által kért gomb nyomva tartásával aztán elindul a Split-Screen lehetőség, bár ez elsőre nem fog látszódni.

A menü és a lobby ugyanis ugyanúgy egy képernyős marad, de ha nyomva tartottátok a kért gombot, a meccs már Split-Screenben zajlik majd.

Játékmódokat tekintve egyelőre csak Duo és Squad módban használható a Split-Screen. Jó szórakozást mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×