A Gearbox egyik különös hobbijának számít, hogy rendszeresen rejt el easter eggeket a játékaiban. A Borderlands 3 legújabb fegyvere is ezek közé tartozik, aki pedig játszott már a Destiny első részével tudja, honnan vették az ihletet a készítők.

A Borderlands 3-ban nem ez az első eset, hogy egy másik szoftverre tesznek utalást a készítők. Feltűnt már benne a Half-life rakétavetője, Doomguy shotgunja, vagy a God of War baltája is. Még gyakoribb, hogy sorozatokból, vagy filmekből inspirálódnak. Így kaphatott benne helyet a Rick és Morty néhány karaktere, a Downton Abbey pár rosszfiúja és Trónok harca referenciák is.

 

Most a Destiny első részének egy ikonikus fegyvere került sorra, amit a Bungie Bad Jujunak nevezett el. A Gearbox Goog Juju névre hallgató puskája nemcsak nevében hasonlít a konkurenciáéhoz, de mindkettő tud hármas lövést, automata tüzelési módot, illetve magától újratölt, ha megöltünk vele egy ellenséget.

A Borderlands 3 már elérhető PC-re, Xbox-ra és Play Station 4-re is, a készítők “a játék, mint szolgáltatás” hozzáállása a dolgokhoz pedig különösen szimpatikussá teszi a felhasználók számára.

×