A Gearbox már korábban szólt, hogy a haloweeni csomag lesz az első alkalom, hogy új tartalom kerül a játékba, most viszont előzetesben látjuk, pontosan micsoda!

A Bloody Harvest frissítés ingyenesen elérhető lesz azok számára, akik már megvették a Borderlands 3-at (kritikánk itt), nem kell semmi fizetős DLC-től tartani. Ahhoz, hogy részt vehessünk az eseményben, el kellett jutnunk a Sanctuary III-ra, de szerencsére ez relatíve az elején van a játéknak.

A hajón egy újonccal találkozunk majd, Maurice-szal. Maurice fog adni nekünk egy végtelenül ismételgethető küldetést, hogy gyűjtsük számára össze minél több „Hecktoplazmát”. Ezeket a mindenféle kísértet-szörnyek dobják az egész galaxisban, majd a zöld aurájukról lehet őket felismerni.

Ha eleget gyűjtöttünk, Maurice nyit nekünk egy portált a Heck dimenzióba, Captain Haunt világába. Itt megküzdhetünk további kísértet-tematikájú szörnnyel, élőhalott Maliwan katonákkal, és végül az új bossal, a koponyafejű Captain Haunttal is.

 

Az új területen és a szörnyeken kívül nagy adag új drop is érkezik, új legendás fegyver, vault hunter skinek, fegyverre akasztható bigyó, echo device skin, valamit gránát és pajzs modok is.

Az esemény október 24-én indul, és, ismételjük, nem kell hozzá semmit külön megvásárolni!

×